torsdag den 3. april 2008

DFÆLs generalforsamling


Om lørdagen holdt Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer generalforsamling i pejsestuen.
Bestyrelsen blev stort set genvalgt, kontingentet forblev uforandret, et æresmedlem blev udnævnt, Simon fik pullertprisen for sin indsats, det nye logo blev, omsider, godkendt trods enkelte protester og vi snakkede meget om, hvordan vi får nye medlemmer i den lille forening.
Jeg foreslog en modernisering af vores website så det blev et mere sexed sted at vise sit smukke skiv frem. Senere, da jeg var til præsentation af Fotowares billedarkiv & webprogram hos Dansk Fotoagentur, kom jeg til at tænke på, om ikke det var på tide at slå sig sammen med ligesindede til at bære opgaven, f.eks. Museet for Lystsejlads på Waldemar Slot, Handels- & Søfartsmuseet på Kronborg og Træskibssammenslutningen, TS. Så kunne det være, der kunne findes midler til at gøre det ordentligt (og sexet)

onsdag den 2. april 2008

Generalernes forsamling
Der blev forlangt skriftlig afstemning om beretningen! Det er vist aldrig sket før. Den blev selvfølgelig godkendt.
Det absolutte hovedemne på forårsgeneralforsamlingen var gulvet i vores klubhuskøkken, plads til medlemmerne i huset og forhandlinger eller ikke med Tina.
Selvom Leif gjorde hvad han kunne, til støtte for Tina og fik sin skriftlige afstemning, var han selv glad for, at stemmetallene var så klare som de var: 34 stemte for Leifs forslag; 143 imod.
Vi var nogle stykker i salen, der mente, medlemslokalet ikke skulle være Skipperstuen, med udsigt til bilernes parkeringsplads, men Pejsestuen, med udsigt til bådenes. Vi håber, bestyrelsen læser med...
Alle, der ønskede det, blev genvalgt. Ulla fik stor tak og mange blomster for sin indsats som skolechef og der blev valgt en ny, som jeg vil præsentere i næste uge, når han har haft sin debut på lørdag med instruktørerne og årets nye elever.
Herfra skal til slut blot lyde en tak til Søren, der dirigerede den ulmende katastrofe med fast hånd & et glimt i øjet: Godt gået! Resten må I læse, når bladet engang kommer; mit papir er bortkommet.