mandag den 26. oktober 2009

Julepyntning af klubhusetBjørka har åbenbart ikke nok at lave med at skrive sine fremragende referater fra generalforsamling & bestyrelsesmøder, nu har hun også taget initiativ til julepyntning af klubhuset.
Hun vil gerne ha' dig med også. Projektet starter torsdag den 12. november klokken 11 i klubhuset. Husk din saks & dit gode humør...

Efterårsgeneralforsamling 200940 års jubilarerne var mødt talstærkt frem, men der kom ikke én af de, der skulle ha' haft 25 års nålen.Formanden iførte sig havnekrasservesten og begrundede udnævnelsen af Henning 'Børstenbinder' Wulf til 'årets SSF'er''Børstenbinderen', som vi kender ham.

Café Sundby Sejl i klubhusetSå er caféen i klubhuset klar til at servere både frokost og middagsmad med Charlie bag disken og Iben Kellarman bag gryderne!
Der er åbent onsdag, fredag, lørdag & søndag fra 11 - 19 og torsdag, hvor kontoret er åbent, helt til kl. 21. Mandag & tirsdag er der indtil videre lukket.
Du kan få håndmadder til en 20,- og højt belagt luksus smørebrød fra 30,- til 60,- kr. Sidst på eftermiddagen kan du få dagens ret til 70,- kr. og pariserbøf, suppe, salat etc. En øl koster kun 14,- kr.!
Bestyrelsen prøvede det højtbelagte til frokosten efter generalforsamlingen; alle syntes det var overdådigt lækkert!Hvis du har lyst til at holde familiefest el. lignende i Pejsestuen, skal du lægge vejen omkring caféen og tage en snak med Iben eller Charlie, så I sammen kan finde ud af, hvad der er muligt.

For medlemmer er der adgang til medlemslokalet "skipperstuen" hver dag. Medlemsnøglen giver adgang via den sydvendte indgangsdør, når resten af klubhuset er lukket. Når man laver båd klar her om efteråret, er det rart at kunne komme ind i varmen med madpakken.