søndag den 19. juni 2011

Beddinglauget indkalder til møde mandag d. 20. kl. 19 i Skipperstuen

Nu skal vi ha' gang i beddinglauget. Alle bådene (bortset fra min!) er i vandet, så der er ro på.
Vi mødes i morgen
mandag den 20. kl. 19 i Skipperstuen 
til en kop medbragt øl og snakker om sagerne.
Beddinglauget er ikke kun for folk med gamle træbåde; alle langkølede både, og motorbåde, kan med fordel sættes i vandet med beddingsvognen.

At sætte en båd i vandet med beddingsvognen

Da jeg købte min piratjolle i '75 og blev medlem i den gamle sejlforening, blev bådene sat i vandet med beddingvognen, spillet og en traktor samt en blandet flok medlemmer, der hjalp hinanden, grinede ad hinandens fejltagelser med donkraft & klodser, lærte af hinanden, slæbte skinner, så sveden sprang, men fremfor alt delte glæden, fællesskabet og en fortjent øl ovenpå veludført arbejde. Det var en kunst at sætte en båd i vandet eller på land med beddingen, flytte den fra klodslaget over på vognen med snilde & en donkraft.
Jeg har været med flere gange, bare for sjov og for at lære det. 'Sally' er også blevet sat i vandet med vognen  nogle gange. Gu' tar' det tid, men vi lærer noget om vores både og hygger os med hinanden og lærer hinanden at kende. Er det ikke derfor, vi er her her?
I Københavns Motorbådsklub ku' de ikke tænke sig at gøre det anderledes og undrer sig over, hvordan vi kan sætte både i vandet uden bedding. Dem vil jeg besøge i morgen, så jeg kan komme med en frisk beretning, også om økonomien i projektet.