fredag den 10. juli 2009

Ny legeplads på vandetDe meget aktive søspejdere har fået deres egen bro med plads til flere kølbåde, og selvfølge stadig deres ålborgjoller, optimistjoller m.m.

Strandparken har skabt en ny, beskyttet og meget trafikeret legeplads lige uden for vores havnehul. Der er en livlig trafik fra Det Maritime Ungdomshus og ungdomsafdelingen i SSF, søspejderne, kajakklubben, kajakhotellet, søspejderne og somme tider også store, radiostyrede modelbåde.

Humlen breder sig...


Hmmm, jeg ved ikke, om Dan brygger øl; han siger sjældent nej til en kølig og humlen på, og indeni skuret gror godt.

Ynglinge DM: Og vinderne blev...Der var mange protester og det tager rigtig lang tidHer er Marc Wain til afhøring hos protestkomiteenDet er jo detteher, det handler om...Og æren og hvem der skal ha' sit navn på sølvtøjet?Marc Wain Pedersen og besætning fra SSF tog bronzemedaljen...Martin Boidin fra KDY snuppede sølvmedaljen...Men Jørgen Ring & drengene løb med guldet. Tonny citerer Poul Elvstrøm, der siger, Jørgen Ring er én af verdens allerbedste sejlere. Poul har vundet en hulens masse medaljer, men Jørgen er suveræn til at lære fra sig: Han har oplært 30 - 40 elitesejlere i verdensklasse.Her bliver Jørgen Ring hyldet...også af det australske holdog så bliver han, traditionen tro, smidt i vandet med alt tøjet, og brillerne, på.Tillykke, Jørgen Ring, Danmarksmester i Yngling 2009!

Du kan læse mere og se resultatlisterne hos Dansk Ynglingeklub

søndag den 5. juli 2009

Ynglinge DM i vores havn


Med et internationalt islæt; er det nu Australien eller er det New Zealand? Jeg hsuker engang, vi havde VM i Sundby, med et fremragende kvindehold fra New Zealand, sådan nærmest på min alder...

Er der altid så mange piger i den klasse? Det synes jeg er en god ting

Det ser altså godt ud, når der kommer en hel flok både ind, farer rundt mellem hinanden og så ligger de bare dér, på plads, uden en skramme.Vi skal afsted på ferie senest tirsdag, og Sallys styrbord kistebænk skal faneme være færdig inden da, men jeg vil gøre mit bedste alligevel for at lave noen Ynglinge DM billeder i morgen, og lidt om, hvordan det er gået.