onsdag den 14. september 2011

Vølunds gamle fabrikshaller

Lå lige ovre på den anden side af gaden, hvor de fine gule boligblokke nu står. Jeg kan ikke huske, hvornår de gamle fabrikshaller blev revet ned. Jeg fotograferede dem engang midt i firserne, fordi vi ledte efter plads til nogle teaterforestillinger til Fools 5.
Iøvrigt blev jeg strittet ud af den store hal; der var faneme ikke nogen, der skulle ta' billeder af deres helt sikkert sorte produktion af havefliser!Den store hal var en ganske imponerende betonkonstruktion.

Der blev lavet flere store betonbådsprojekter i hallerne.

søndag den 11. september 2011

sejlerskolen i frisk luft


Sejlerskolens elever skal s'føli' også kunne klare sig på vandet i frisk luft. Her er Dan på vej ud med sit hold en meget blæsende aften: Stormfok og to reb i storen. Så er der ikke meget sejl på spækhuggeren og man kan ha' det sjovt selv i 10-12 m/s.

Sidste tirsdag var jeg ude med mit hold, med et enkelt reb i storsejlet. Der var noget sø, så der kom en del vand væltende ind over 'Tøsen'. Heldigvis er vandet stadig ret lunt, men aspiranterne lærte lige pludselig en hel masse om sejlertøj og vi havde en herlig sejltur!

I går aftes sejlede vi i SV vind, 12 m/s, med to reb i storsejlet og den stormjib, Henning har foræret sejlerskolen. Vandet var ganske fladt, så det var en meget fredelig tur, der end ikke krævede sejlertøj. Men holdet var ret tændt på at sejle i så meget luft, uden andre problemer end at ramme havnehullet på den rigtige måde. Her måtte instruktøren gribe roret til sidst.


Arbejdsdeling