fredag den 20. november 2009

Juleklippeklistre i klubhuset


Spisepause; Bjørka er vist tilfreds med indsatsen


Kassererer Britta koncentreret om arbejdet


Lillian tester et avanceret ophæng og Birgitte måler ud til flotte hjerter

Da foreningens julepynt desværre er blevet væk, opfordrede formand Tonny ved standernedhalingen til, at medlemmerne forærede julepynt, de ikke længere brugte, til foreningen, så lokaler og træ kunne pyntes op igen.

Nogle medlemmer enedes om, at det kunne være en hyggelig anledning til at mødes og selv klippe og klistre. Som sagt, så gjort, og derfor mødtes en lille skare med saks, lim og papir og fik på nogle timer - afbrudt af fælles spisning - fremstillet en hel del pynt.
Selv om der blev arbejdet hårdt og længe, skal der rigtig meget til, for at det synes i så stort et lokale. Derfor står opfordringen fra formanden stadig ved magt: Julepynt til træet modtages meget gerne. Det kan afleveres i restauranten, hvor Charlie og Iben allerede glæder sig meget til at få pyntet op.

Det sker torsdag den 26. november, hvor vi mødes klokken 14 for at pynte lokalet og igen torsdag den 3. december, hvor vi mødes for at pynte juletræet.

Du er velkommen med dit gode julehumør.

onsdag den 18. november 2009

Julepynt til klubhuset

Et medlem har testamenteret foreningen sin imponerende nissesamling. Jeg tror, det kan blive lidt sjovt den 26. november kl. 14, hvor Bjørka kalder ind til julepyntning af vores klubhus.

Charlie & Iben i caféen har allerede planer og går nok igang med juleriet i næste uge. De har efterhånden en rigtig fin & meget hyggelig café kørende.

Café Sundby SejlDenne her kartoffelmad med blå kartofler måtte jeg lige ha' et billede af! Den er sgu da flot!Både William & Hansen sku' ha' en skudefuld rejerJeg fik lyst til Gammel Ole med rom & det hele.Det er bare altfor længe siden, jeg har fået en stegt sild, så varm, sprød & lækker.

Nu kører klubhuset igen, med vores populære Nan Staten, også kaldet Charlie, bag baren og Iben Kellerman i køkkenet. Hun laver noget formidabbelt højt belagt; jeg testede det i dag sammen med Svend Hansen & Norske William. Vi var enige om, at det frisksmurte luksussmørrebrød absolut var pengene værd!
Iben stod for middagen til afriggergildet; jeg hørte ikke nogen, der var utilfredse, tværtimod. Jeg tror, SSF har fundet en rigtig god besætning til vores klubhus resten af året. I januar skal vi ha' fundet den rigtige forpagter; skal vi håbe, Iben vil søge?
Hvis du mangler et sted til en hyggelig julefrokost, kan jeg anbefale Café Sundby Sejl. Det er god mad og absolut rimelige priser. Hvornår har du sidst set en fadbamse til 28,- kr?
Er I mange, kan I sikkert få Pejsestuen for jer selv, med udsigt over Øresund og vores gamle havn.
Jeg må nok hellere indrømme, jeg er lidt inhabil; jeg sidder i foreningens bestyrelse. Men alligeveller..., lækkert er det sgu!