torsdag den 14. juli 2011

Camp'en (klik på billedet)

Det er Kim lejerchefs campingvogn i højre side, med Sundby stander. Lokummerne er centralt i midten af billedet.
Det røde skur med det spidse tag i venstre side er foreningens allerførste klubhus, som Røgerlavet har overtaget og totalrenoveret. Det stod dengang ved molen hvor bådene bliver sat i vandet med vognmand.
Klik på billedet, hvis du vil ha' detaljerne med.

Lidt luft kom der da...
onsdag den 13. juli 2011

Store badeturDe, der har været så uforskammede at vinde et mesterskab, blir' altid smidt i havnen. Det handler så for dem at hive så mange som muligt med i karret. Det lykkedes ikke dennegang, ikke en eneste.
Som fotograf med kostbart grej der ikke tåler vand, kan man godt bli' nervøs ved at komme for tæt på. 

Å' efter vandgangen skal vinderne gi' en rigelig omgang koldt øl...

En betydningsfuld t-shirt..?

Den gule føretrøje kender vi allesammen, men er der nogen derude i cyberspace der kan fortælle, hvad den meget brogede t-shirt betyder i folkebådsklassen?


Tak til Ditte for en kommentar her til morgen:
For efterhånden rigtig mange år siden vandt Brødrene Hjort fra KAS DM, og skipperen var iført broget Danmarkstrøje mage til den på billedet. Der udviklede sig en tradition for at skipperen på vindende båd blev iført trøjen før vandgang, og at man herefter broderede Danmarksmestrenes navne på. Trøjen har gennem årene både været udvidet og forstærket, men var til sidst meget skrøbelig og ved at falde fra hinanden. Sidste år fik vi lavet en kopi af den gamle trøje, og originalen kom på museum (lystfartsmuseet på Valdemar Slot). Brian er altså 2. skipper til at iføre sig den nye trøje, og kan nu brodere sit navn på den - traditionen hermed videreført.
/Ditte


Brug kommentarknappen herunder.

Opslag på byroet

tirsdag den 12. juli 2011

Å' så festede vi...

Husk at du kan klikke på billederne; så bliver de meget større. Og at alle deltageren i Folkebåds DM 2011 er velkommen til at kommentere: klik på 'KOMMENTAR' nederst. Kommentarerne ryger ikke på med det samme, først når jeg har godkendt dem.