søndag den 5. oktober 2008

Hold traditionen i hævd

Bare for at huske Jer på den årlige havnerundfart den 25. oktober. En rigtig familietur med kaffe & madkurv. Uden master kan vi for motor sejle under broerne i Københavns Havn i samlet flok, helt ned i Sydhavnen.

Se billeder fra sidste år.
Vi mødes på Søndre Mole kl. 10 til en lille én og en snak om vejret og ruten.

Instruktør på Sejlerskolen


Jan Lauridsen, skolechef


Thomas, fhv. skolechef Ulla og Ole


Bjarne, vikar

Claus & Alex


William forklarer...


Karin & Claus


Poul & Karin

SSFs sejlerskole er en succes. Det betyder, at vi i næste sæson faktisk mangler 2-3 instruktører på de 3 spækhuggere, vi kommer til at råde over i 2009. Så hvis du har en rimelig sejlererfaring og kunne tænke dig at bruge et par timer en aften om ugen på at lære andre at sejle, vil vi meget gerne høre fra dig.

Især hvis du også er lidt til kapsejlads. Med 3 klassebåde i sejlerskolen er jeg sikker på, en harestart og lidt ræs en gang om ugen vil være populært hos eleverne.
Jeg drømmer også om et spilerkursus, gerne for sejlere, der har fået duelighedsbevis, men aldrig har stiftet bekendtskab med praktisk spilersejlads. Vi har det meste af grejet allerede.

Sejlerskolen bruger klubbens motorbåd Bollen til undervisning af de motorbåds interesserede, så den mulighed er der også.

Som instruktør i SSFs sejlerskole bliver du medlem af et team i bestandig udvikling både i undervisning og socialt og du er med til at få nye medlemmer ind i SSF. Tag en snak med instruktørerne. Du kan møde dem sammen med eleverne ved skolebådene hverdagsaftner ved 18 tiden i sæsonen eller til foråret i skoleteltet, hvor bådene bliver klargjort af eleverne under instruktørernes vejledning. Vi gir' gerne en kop kaffe i teltet, så læg vejen forbi under forårsklargøringen...