torsdag den 30. september 2010

Så er instruktøren også glad
Når eleverne består. Det gjorde Stine og alle de andre i lørdags.
Stine blev rost for sin bomning. Hun er også god.
På fredag er der duelighedsbeviser & fest i klubhuset, når sejlerskole slutter for denne sæson.

mandag den 27. september 2010

Nu ska' vi ha' noet kapsejlads i SSF

Jeg synes, at vi til næste år skal se at få gang i en eller anden form for kapsejlads i klubben. Men jeg er ikke så sikker på, den rigtige måde er at starte med match race (måske lugter det også lidt af, at en lille gruppe unge nu er ved at være for gamle til at sejle Yngling?)
Vi skal satse på alle aldersgrupper. Der er faktisk interesse, men mange står fremmede over for kapsejlads og ved ikke rigtigt hvad det indebærer. Det gælder også de fleste elever fra sejlerskolen, men mange er meget tændt på muligheden (men har jo ikke selv båd endnu).

Jeg vil foreslå en kapsejladsoverbygning på sejlerskolen: Vi sætter den nye Mora, der pt. hedder Nielsen, af til kapsejlads i Kastrup hver torsdag aften i næste sæson, for hvem, der måtte være interesseret i at lære den sjoveste leg på vandet.
På vores nye website, der forhåbentligvis snart bliver en realitet, nu selv formanden har set lyset, skriver deltagerne jævnligt om deres oplevelserne på banerne og lægger billeder ud. 
Vi laver spilerkursus og anden decideret træning efter behov. Her er der muligheder for mange interessante billeder... 
Kapsejladschefen kom engang til et bestyrelsesmøde med et spændende bud på vinterarrangementer om kapsejladsregler. Det skal vi også have. Sammen med en side på nettet med spørgsmål & svar.

Når vi så har fået lidt kapsejladsmiljø og der er nogle, der viser interesse, vil der måske kunne skabes interesse for matchrace.
Nu snakker vi om Old Boys i spækhuggerne; vi kunne da vel også sejle en form for matchrace i huggerne, som en introduktion til den nye leg på vandet? Hva' siger Marc & Christian? Det ved I noget om.

Jeg tror, de SSF både, der deltog i DFÆL kapsejladserne i sommer, vil huske oplevelsen længe, og  drømmer om mer'!