mandag den 27. august 2012

Göteborg, Lilla Bommen

Så ligger det gode skib Sally II lige midt i storbyens larm & spektakel.
Vi kom ind lørdag eftermiddag og tilbragte en nat i øsende regnvejr ved siden af en stor svensk båd med nogle rige folks dumme børn, der spillede meget støjende popmusik til midnat. Så der blev ikke sovet så meget for de 230 kr.

Göteborg er virkelig pulserende storby, med store brede gader og masser af butikker. Jeg ville ha' vist Karen Salu Hallen,  den lokale torvehal, men det var jo søndag og lukket. Et herligt sted, ellers. Vi fandt aldrig det, vi ledte efter, det gamle arbejderkvarter, Haga, lige udenfor centrum, med en blanding af murstenshuse og træhuse. Men fandt, vanen tro, fred og ro i en af byens haver. I det hele taget har vi set på mange haver på denne tur...

Karen afmønstrede søndag aften (pligten kalder), og når William kommer med bussen fra København ved middagstid for at tage over, skal Sally II være klar til at lette, ud af byen, væk fra de fornemme omgivelser, der er for dyre for små både, der ikke har elkomfur og elvarme, vandvarmere, air con etc., men alligevel skal betale det samme for at lade computer og mobiltelefon, øv!

Ingen kommentarer: