tirsdag den 26. oktober 2010

Lad os nu få den bedding op at køre!





Hvis det er helt hat og briller, kan lauget da bare lukke og slukke om nogle år. Men jeg synes det minimum skal have tre års chance, så folk kan høre om det og vænne sig til det gode tilbud. Hvis derimod beddingen bliver nedlagt nu, så ser vi den ALDRIG MERE.

Eva


Heidi, Eva, Jørgen, John m.fl. stillede forslag til generalforsamlingen om at lave et beddingslaug af medlemmer, der skulle stå for drift & vedligehold af bedding, vogn & spil, fordi det er et stort aktiv for en havn og et naturligt centrum for mange ting omkring vore både, især de gamle. Og i nødstilfælde kan være redningen for en båd, der er sprunget læk eller har et tov i skruen, har mistet roret etc.
Forslaget blev vedtaget, så nu begynder arbejdet...

2 kommentarer:

sok sagde ...

Da jeg var knægt og gik rundt og drømte om sejlbåde på Skovshoved Havn, var værftets slæbested og bådebyggernes arbejde det mest spændende, der fandtes.
Lykken var at se en båd blive bakset på vognen og halet op af vandet.

Svend Hansen sagde ...

Kære Eva - Kunne man ikke forestille sig, at man fik sat et "gammeldags" spil op - længere nede mod vandet, så man var fri af vejen (og så der blev plads til et par vinteroplæggere hvor det nuværende spil står). Sådan et spil kan jo klares af et par mand ved håndsvinget, og har jo en sikkerhedspal der stopper, så der ikke sker noget, hvis de to ved spillet skal afløses. Det ville nok også være næsten gratis i vedligeholdelse og i forsikringer!
Jeg ved ikke hvor man finder et sådan gammelt spil, men det er der sikkert nogen der ved.
869 Svend Hansen